K. Farkašovský: Slovensko sa vraj chystá poslať svoje uzemnené MIG-y na Ukrajinu. Toto už nie je ani zlý sen. Toto je úplný horor.

“Slovensko sa vraj chystá poslať svoje uzemnené stíhačky – pre našu obranu údajne nepoužiteľné – na Ukrajinu. No keď sú raz naše MIG-y u nás nepoužiteľné ako budú použiteľné u východného suseda. Vari ožijú ? Nevieme. A ako tie nepoužiteľné mašiny tam dopravíme. Možno nejako vojensky dômyselne – dokotúľame”, uviedol Karol Farkašovský, odborník na mediálnu a politickú komunikáciu, bývalý poslanec NR SR za SNS.

Farkašovský kritizuje tento krok a tvrdí, že pre súčasnú vládu je podstatné iba to, že ich v Ramsteine a Bruseli potľapkajú. “Veď ukážeme, že sme stále politicky „v želanom kurze“.  Sedliacky rozum sa pýta aká je to pomoc keď posielame v podstate šrot. Alebo ? Je to šrot iba pre nás ? Asi príliš veľa otázok a príliš málo odpovedí. Možno by to vedel vojenský vševed generál Macko, asi jediný a dvorný expert RTVS, ktorý sa vyjadruje k vojenským záležitostiam v jednej spravodajskej relácii aj trikrát,” doplňuje Farkašovský.

Farkašovský naznačil, že momentálna situácia je pre Slovensko veľmi vážna. “Už je to príliš vážna hra s príliš vážnymi dôsledkami” a dodal, že stíhacie lietadlá, ktoré sa majú presunúť na Ukrajinu sú majetkom štátu.

“Narábanie s ním je prísne regulované zákonom. Alebo už ani ten neplatí ? Dočasná vláda má výrazne obmedzené právomoci. Kto jej dáva mandát a kompetenciu nakladať s takýmto štátnym majetkom. Prezidentka mlčí, Parlament mlčí, sú zaujatí sami sebou. A dočasná vláda bez akejkoľvek dôvery – bačuje….,” rozhorčene konštatuje Farkašovský.

“Toto už nie je ani zlý sen. Toto je úplný horor. Arogantní jedinci a menšina nám tu Slovensko  idiotizujú priamo pred očami 1,2 milióna účastníkov plebiscitu. A väčšina, ktorá ani zadky pri referende nezdvihla – len tichučko hundrajúc – sa prizerá a prizerá…nech je aspoň sranda,” uviedol na záver bývalý poslanec NR SR za stranu SNS Karol Farkašovský.

Možno Vás bude zaujímať

kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet kubet